Аделина Христова

Пиано

Занятия: Индивидуални уроци

Град: София

Опит: 7 год.

Публикувана на: 17 ноември 2018

 

Вижте какво правя https://www.youtube.com/channel/UCYbSICVu3n98lsZj9iOFTDQ?view_as=subscriber и ако Ви хареса, заповядайте на урок по пиано, или солфеж при мен.

За мен

Целият ми живот е свързан с музиката. Завърших Национално училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров”, гр.Бургас. Докато учех там се явих на редица конкурси в страната и чужбина и спечелих някои награди. Участвах в майсторски класове и фестивали. Бях солист на Бургаска Филхармония. Взимала съм участие в най - различни празнични и благотворителни концерти.

Музикалното ми развитие продължи в Инструменталния факултет на Национална музикална академия „Проф. Панчо Владигеров”, гр. София. Следващите четири години бяха наситени с участия в още концерти и майсторски класове. Свирих и с Оркестъра на Академията. По това време камерната музика беше голяма моя страст. Участвала съм в много клавирни дуа, триа и квартети.

Придобих музикална педагогическа магистратура с профил „пиано“ в Софийски Университет „Св. Св. Климент Охридски”. Преподаването на музика се превърна в моя страст, не по-малка от свиренето.

Постижения

Мои малки и големи ученици имат награди от различни издания на конкурса за пианисти-непрофесионалисти “Vivapiano”.

Два пъти годишно организирам концерти за моите ученици, на които начинаещи и напреднали имат възможността да усетят тръпката и удоволствието от свиренето пред публика. https://www.youtube.com/watch?v=aYFooP5Lgpk

Образование

Учениците ми са в широки възрастови граници - от 10 до 50 + годишна възраст и всички свирят музиката, която обичат.

Коментари

Оценете преподавателя

Влезте с вашия акаунт, за да оцените преподавателя.