Тодор Янков

Класическа Акустична Китара

Занятия: Индивидуални уроци

Град: Плевен

Опит: 2 год.

Публикувана на: 26 декември 2018

 

Здравейте, предлагам уроци по китара за начинаещи и напреднали. Продължителността на уроците е 40 мин. като в тях ще говорим не само за изпълнителството на китара, но и за всички аспекти на музика включващи различни видове жанрове, епохи, естетика, история на музиката, теория на музиката и др. Цената е 15 лв на урок.
Телефон: 0887 775 331

За мен

Учил съм в класът на доц. д-р Стела Митева-Динкова в Академията за музикално,танцово и изобразително изкуство. Специализирал съм в майсторски класове на Габриел Бианко (Франция, преподавател в консерваторията „Морис Равел“ в Париж), Георги Василев (Швейцария, професор в консерваторията в Лозана), Дарко Багески (Македония, доцент в Скопският университет), Моника Дзула–Радкиевич (Полша, преподавател в музикалната академия в Гданск) Ерик Франсери (Франция), Марчин Кожол (Полша)
Специализирал съм композиция в АМТИИ с доц. д-р Светослав Карагенов

Образование

Академия за музикално,танцово и изобразително изкуство - Бакалавър и следдипломна специализация по композиция. Участвал съм в майсторски класове при Марко Тамайо, Ерик Франсери, Габриел Бианко, Георги Василев, Дарко Багески, Моника Дзула-Радкиевич.

Коментари

Оценете преподавателя

Влезте с вашия акаунт, за да оцените преподавателя.