Весела Георгиева

Класическа Акустична Китара

Занятия: Индивидуално и групово

Град: Пловдив

Опит: 7 год.

Публикувана на: 13 юни 2019

 

Уроци по китара в Пловдив: център и квартал "Смирненски"! Индивидуални уроци и БЕЗПЛАТНИ групови часове! СВИРЕНЕ В ОРКЕСТЪР (по желание и според нивото). БЕЗПЛАТНА предварителна консултация.
За информация:
http://musictones.net!

За мен

Имам ученици, които са носители на награди от конкурси с национално и международно участие.
Имам музикално образование - магистратура по Музикална педагогика с инструмент китара. Имам опит в различни стилове музика. Китара съм учила при проф. д-р Панайот Панайотов, който е немски възпитаник и автор на много учебници и сборници за китара. Участвала съм в майсторски класове по китара.
Още за мен:
http://musictones.net

Постижения

http://musictones.net

Образование

Обучението може да включва: свирене с пръсти (класическа и уестърн китара), перце (ел. китара и уестърн китара), комбинирано - пръсти и перце (уестърн китара), музикална теория, акорди, пиеси, упражнения за технически умения, песни, импровизация, стилови особености на дадена творба и др. Работи се върху постановката и хубавото тоноизвличане. Занятията са комбинирани - индивидуални и групови.
Относно общите часове: по желание на учащите китара, те могат да бъдат занимания по солфеж и музикална теория. Могат да се провеждат и като подготвителни мини класови срещи, подготвящи концерт. Целта на тези занимания е да отключат творческия потенциал. Тези занимания, освен всичко останало, целят и подготовка за свирене в оркестър (по желание и според възможностите).

Коментари

Оценете преподавателя

Влезте с вашия акаунт, за да оцените преподавателя.