Инна Диловска

Класическо Пиано

Занятия: Индивидуални уроци

Град: София

Опит: 10 год.

Публикувана на: 13 март 2019

 

Давам уроци по пиано, солфеж, музикална теория и хармония във Вашия дом.

Казвам се Инна Диловска и съм пианист, диригент и музикален педагог. Завършила съм две магистърски музикални специалности в НМА”Проф. П. Владигеров”. Имам опит в преподаването на малки деца, юноши, работя и с възрастни. Мога да съм Ви от полза, ако Вие (или Вашето дете) искате да свирите класическа музика, блус, джаз, поп и други стилове. Повече за мен можете да прочетете в графа "За мен"

Заниманията по пиано са съобразени с желанията и потребностите на обучаващия се, подбират се подходящи произведения според нивото и предпочитанията му. Уроците по пиано включват и начално обучение по музикална теория и солфеж. Ако нямате собствено пиано, първоначално мога да пренасям свой синтезатор, докато се сдобиете с инструмент.

Преподавам и на английски език.

Цените са:
45 мин. урок във Вашия дом: 25 лв
60 мин. урок във Вашия дом: 30 лв
45 мин. урок на английски език: 30 лв
60 мин. урок на английски език: 35 лв

Доверете ми се и ще ви поведа на вълнуващо пътешествие в неповторимия свят на музиката!

За въпроси или запазване на час:
0876033491
inna.dilovska /at/ gmail.com

За мен

Инна Диловска е професисионален музикант - пианист, диригент и музикален педагог. Тя изучава пиано и солфеж от 6-годишна възраст, като нейният опит в областта на музиката продължава повече от 20 години. Своето средно музикално образование получава в НУИ "П. Пипков" гр. Плевен при изтъкнатия клавирен педагог Елеонора Карамишева, а висшето си музикално образование завършва в Национална музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" гр. София в класа по дирижиране на проф. Пламен Джуров и в класа по пиано на световнопризнатия пианист проф. д-р Ростислав Йовчев. Във връзка с успешния старт на музикалната си кариера, през 2018 г. Инна Диловска е удостоена с награда "Музикант на годината" в категория "Дебют" на Годишните музикални награди на Българското национално радио. През 2017 г. Инна Диловска завършва и втора магистърска специалност "Музикална педагогика", където активно изучава традиционни и съвременни системи за музикално обучение. В своята преподавателска практика Инна се стреми да извлече и съчетае най-доброто от тях за успешното развитие на всеки отделен ученик.

Постижения

Юли 2014 Завършен майсторски клас по пиано с преподавател Мария Принц в Лятна академия на изкуствата, гр. Созопол

Юни 2010 Специална награда по композиция на проф. Мариана Булева от Общоучилищен конкурс „50 години НУИ „Панайот Пипков"

Февруари 2010 Завършен майсторски клас по пиано с гост-преподавател проф. д-р Ростислав Йовчев в НУИ „Панайот Пипков“ гр. Плеве

Април 2008 Трета награда и Специалната награда на фондация „Проф. Люба Енчева" от Национален конкурс за инструменталисти и певци „Светослав Обретенов".

Декември 2007 Завършен майсторски клас по пиано с гост-преподавател проф.д-р Атанас Куртев в НУИ „Панайот Пипков“ гр. Плевен

Образование

Февруари 2017 – Февруари 2020
Редовен докторант в специалност „Оперно-симфонично дирижиране“ в НМА „Проф. Панчо Владигеров“ гр. София

Септември 2016 - Юни 2017
Придобита магистърска степен в специалност „Педагогика на обучението по музика“ в НМА „Проф. Панчо Владигеров“ гр. София

Септември 2010 - Юни 2016
Придобита магистърска степен в специалност „Оперно-симфонично дирижиране“ в НМА „Проф. Панчо Владигеров“ гр. София

Септември 2002 - Юни 2010
Завършено основно и средно-специално музикално образование в НУИ „Панайот Пипков“ гр. Плевен със специалност „Пиано“ и придобита Трета степен на професионална квалификация.

Коментари

Оценете преподавателя

Влезте с вашия акаунт, за да оцените преподавателя.