Милена

(Йога Студио Милена)

Йога

Занятия: Индивидуално и групово

Град: Пловдив

Публикувана на: 18 август 2010

 

www.milenayoga.net

Йога студио Милена, е създадено, преди 6 години, не само като място където да се практикува йога, но и като убежище където можеш да се уединиш, да потънеш в хармония, да срещнеш прекрасни хора, да споделиш свои размисли и открития, да поговориш за онези невидимите неща от живота, докато изследваш изискани чайчета от подбрана селекция от целия свят.

С радост ще те посрещнем и ще те посъветваме коя е най-подходящата практика за теб. Ще се почувстваш сякаш се гмуркаш в друго измерение, твоето лично йога пространство. И с благодарност ще се наслаждаваш на времето, което си посветил на своето лично израстване.

За мен

Здравейте, казвам се Милена и с удоволствие споделям вече 6 години изкуството на йога. По пътя си изследвах различни йога стилове като Сатянaнда Йога, Шивананда Йога, Айенгар Йога, Вини Йога, Ащанга Йога, Кундалини Йога, но онова, което ме плени истински беше срещата ми с Шива Рей (име дадено й от нейния баща) и Прана Виняса Флоу Йога – еволюирала форма на Хата Йога, креативен стил за съвременния човек, въплътяващ в себе си преживяването за прана енергията, движена чрез хармонични йога движения.
Но йога не е нещо, което се практикува само на постелката, тя е отношението ни към всеки миг. Тя е осъзнатост, радост, позивитивизъм.

Постижения

Всеки, на всяка възраст, във всяко тяло може да практикува йога и да извлича най-доброто за себе си. Йога не е просто програма от физически упражнения, тя е научна система създадена, за да генерира съвършена чистота и хармония в живота ви. Чрез регулярни практики след известен период ще забележите, че сте станали по-силни (не само физически), по-гъвкави (не само физически), по стегнати (не само физически). Но също така вие ще осъзнаете, че сте станали по-търпеливи, по-ведри и по-леко ще преодолявате стреса в ежедневието си.

Йога от друга страна ще ви срещне точно там и точно такива каквито сте без да ви съди. Това ще ви позволи да бъдете такива каквито сте, без да насилвате себе си. Практикувайки йога се докосвате до възможността да бъдете по-цялостни, завършени и по-удовлетворени от това, което сте. Редовната (и не чак толкова редовната) йога практика е едно пътешествие, което ще направи тялото ви по-здраво, а живота ви по-щастлив.

Всяка йога практика е съобразена с фазите на луната и слънцето, с деня от седмицата, с годишния сезон, с конкретната енергия като напълно балансира цялостното ни същество.

Надяваме се, че няма да ни повярвате просто така, а ще се уверите чрез своя опит!

Коментари

Оценете преподавателя

Влезте с вашия акаунт, за да оцените преподавателя.