Дани Туджарска

пеене

Занятия: Индивидуални уроци

Град: София

Опит: 15 год.

Публикувана на: 29 август 2020

 

Здравейте приятели на музиката!
Знам ,че се сблъсквате с много проблеми и трудности докато си пеете в къщи.Позволете ми ,да ви помогна да ги преодолеете,преди да сте си увредили трайно гласа.Пеенето трябва да ви доставя удоволствие и да ви помогне да се заредите с положителни емоции.Разтоварете се от дългият работен ден с няколко любими песни.
Предлагам обучение по пеене, микрофонна, вокална техника, дишане, сценично поведение, актьорско майсторство,солфеж и начално пиано.
Уроците ще ви помогнат да придобиете правилни певчески навици, интонационна точност, обща сценична и музикална подготовка, пеене с инструментал, импровизиране, избор на подходящ репертоар. Заниманията са индивидуални по поп, рок, джаз пеене, R&B, соул и др. стилове, които ще ви помогнат да усвоите правилната техника за развиване на гласа и увеличаване на диапазона. Те са съобразени с вашето свободно време и ще ви помогнат да се подготвите за предстоящите конкурси, кастинги ,студийни записи,телевизионни и др. публични изяви. Възможност за дистанционно обучение за тези които не са от София.
Моля оставете ваш email или тел.номер, за да се свържа с вас и да отговоря на въпросите ви!
Хубав и изпълнен с музика ден!
Дани Туджарска
Tел. 0886423244 .
Посетете сайта на моето студио за повече информация http://voxstudio.eu/ или на
https://www.facebook.com/voxstudio.eu/. Очаквам ви!

Коментари

Оценете преподавателя

Влезте с вашия акаунт, за да оцените преподавателя.