Галина Тошева

Йога

Занятия: Групови курсове

Град: София

Публикувана на: 04 ноември 2013

 

Курс Начало с Йога - занимания по класическа йога с квалифициран преподавател. Курсът е подходящ за хора с различни индивидуални особености, които се стремят да подобрят качеството на живота си. Включени са йога практики за физическото тяло, дихателни техники и кратка релаксация.

Курс Спокойствие с Йога – занимания по класическа йога с акцент върху релаксацията, водени от квалифициран преподавател. Курсът е подходящ за хора, които търсят освобождаване от натрупаното напрежение и умора. Включени са йога практики за физическото тяло, дихателни техники, и практики за релаксация и работа с ума.

Курс Жизненост с Йога - занимания по класическа йога за здраве и тонус, водени от квалифициран преподавател. Основната практика е Поздрав към слънцето, която активизира организма и балансира физическата и умствената енергия. Включени са също други йога практики за физическото тяло, дихателни техники и кратка релаксация.

Текущи групи:
- сряда от 18.30 до 20 ч на ул. Раковски 125, http://bgyoga.net/;
- вторник от 7.30 до 8.45 ч на ул. Раковски 125;
- събота от 10 до 11.15 ч на ул. Елисавета Багряна 14 (до Плиска), http://www.detetovmen.net/.

За записване и допълнителна информация: е-мейл shanti9@mail.bg и мобилен телефон 0885164189

За мен

Сатянанда Йога се появи в живота ми през 2002 година, след като осъзнах нуждата от нова позитивна гледна точка към себе си и света. Възприемам йога като универсална система за човешко развитие, и се стремя да представям практиките й на съвременен и достъпен език в оригиналния им дух на чистота, простота и ефективност. Мотивацията ми да преподавам йога е вярата ми, че практикуването на йога е начин да подобрим качеството на живота си.

Коментари

Оценете преподавателя

Влезте с вашия акаунт, за да оцените преподавателя.