Ина Николова

Рисуване

Оценка 6.0 (3 коментар(a))

Занятия: Индивидуални уроци

Град: София

Опит: 10 год.

Публикувана на: 06 март 2022

 

ВАЖНО!

Здравейте, поради своята ангажираност бих имала възможност за провеждане на урок на място при ученика с локация кв. Редута или в близост до този квартал.


Уроци по рисуване и живопис за Вас или вашето дете! Независимо дали искате да се занимавате с рисуване любителски или Ви трябва сериозна и стабилна подготовка за кандидатстване в съответната гимназия или кандидатстудентски изпити, Вие ще получите максимални знания, както художествени, така и теоретични! Няма значение на каква възраст сте, какви познания имате и на какво ниво сте, желанието за творчество е най-важно!

За по-големите . . . :)

Ако сте завършили образованието си, но желаете да се научите да рисувате за удоволствие, да усвоите знания по изящни изкуства, имате в месеца няколко часа за себе си – ще работим индивидуално по предпочитанията Ви в уроците по рисуване и живопис – стилизация, пейзаж, натюрморт – графичен и цветен; видове техники, перспективни изменения в пространството; пропорции на човешкото тяло, композиции… :) 

Свържете се с мен: 0878 685 331
Пишете ми: ina.a.nikolova@gmail.com

Цена:
25 лв. на час (астрономически)

Можете да разгледате моята страница във фейсбук:
www.facebook.com/ina.nikolova.izkustvo

За мен

Завършила съм "Педагогика на изобразителното изкуство" в Софийски университет "Св. Климент Охридски" със специализация живопис. Имам сериозни познания и в областта на графиката, скулптурата, модния дизайн и неконвенционалното изкуство - пърформанси, акции и инсталации. Още като студентка във втори курс, започнах своята педагогическата практика в 3-то СОУ "Марин Дринов". Преподавах на деца от 1-ви до 12-ти клас.
Преподавала съм в различни детски градини и училища в София, като учител по приложно изкуство.


Подготвяла съм ученици за кандидатстудентски и кандидат-гимназиални изпити. Като например Технически университет - София, специалност "Инженерен дизайн" и Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография. Работила съм и с малки деца. Най-малката ми ученичка беше на 4 години, а най-голямата на 36. :) С мен са се свързвали родители, които търсят да обогатят знанията на децата си, защото изобразителното изкуство, дори и само като хоби, помага на децата да изразят своята индивидуалност и въображение. Всяко дете е уникално и за мен е удоволствие да работя с всяко едно от тях!

Постижения

Имам участия и в изложби. Ще спомена някои от тях. През 2012г. участвах в изложбата "URBAN ART THERAPHYя" с авторския си проект "JUMP" и реализация на художествена намеса в градска среда, като част от международния ежегоден фестивал Sofia Architecture Week. Участвах и в Изложбата конкурс - живопис, графика и скулптура на Националния студентски фестивал на изкуствата 2012г.

Коментари

03.05.15, 12:06 Kate каза:

Оценка 6

Страхтен преподавател, който с лекота създава комфорт на ученика и дава стабилна подготовка за изпити, и високите резултати са на лице!


12.03.15, 16:32 Marina2325 каза:

Оценка 6

Уникален учител! Горещо препоръчвам, който иска да ходи на уроци, това е правилния човек! :)))


11.03.15, 21:46 SNelli каза:

Оценка 6

Много съм доволна от начина на преподаване,материала се усвоява с лекота.


Оценете преподавателя

Влезте с вашия акаунт, за да оцените преподавателя.