Лора Недялкова

Класическа Акустична Китара

Занятия: Индивидуални уроци

Град: София

Опит: 18 год.

Публикувана на: 14 септември 2017

 

Давам уроци по акустична китара за начинаещи и напреднали в гр. София, може и по домовете.
Честотата и времето на уроците са според Вашето желание. Продължителност на урока - 60 мин.
За контакти: 0893 314 570
E-mail: loraned@gmail.com

За мен

Учила съм при преподаватели от Музикалната академия и Нов български университет - проф. Ал. Пумпалов (естраден отдел на ДМА) и маестро Д. Дойчинов (възпитаник на немската школа във Ваймар, преподавал класическа китара в НБУ).
Имам над седемнайсетгодишен опит в преподаването по китара (за което имам издадено специално разрешително от Министерство на културата).
Свирила съм и свиря като солистка, в оркестри и дуа.
Автор съм на музиката, текста и аранжимента, също и на изпълнението в записа на компакт диска на детска песнопойка "Подаръци от звуци", както и на аранжиментите за соло китара на песните от песнопойката. 
В областта на теоpията и истоpията на музиката имам докторска степен по семиотика на културата и семантика на музиката и издадена книга "Словесни и музикални дискурси от епохата на барока".

Постижения

Свирила съм и свиря като солов изпълнител, в оркестри (като оркестрантка и солистка) и в дуо с флейта, мандолина, китара, виола, цигулка и контратенор.
Имам участия на китарни фестивали и концерти у нас и в чужбина.

Образование

В уроците се застъпват също елементарна теория на музиката, хармония и полифония. Материалът покрива широка палитра от класически и съвременни стилове - от ренесансова музика до джаз пиеси. Набляга се на правилното усвояване на китарата и пръстовото свирене, за да се даде възможност за развиване на виртуозна техника. Основният ми стремеж при преподаването е да развия разбиране и усет за музикалния език и изразност, да формирам музикалната мисъл на ученика и аналитичната му способност по отношение на произведенията.

Коментари

Оценете преподавателя

Влезте с вашия акаунт, за да оцените преподавателя.