Чавдар Йорданов

(Спортен клуб "Айкидо Йошинкай България")

Йога

Занятия: Групови курсове

Град: София

Опит: 23 год.

Публикувана на: 02 ноември 2015

 

Тренировки по айкидо за начинаеши и напреднали в нова зала за бойни изкуства под ръководството на опитни инструктори.

Тренировките по Йошинкан айкидо се провеждат три пъти седмично в залата на Twisted Ju-Jutsu на бул. "Черни връх" 47 (сградата на бившия завод "Витоша"). Залата се намира на 10 мин. пеша от станцията на метрото "Джеймс Баучър" по посока "Кошарите", малко след кръстовището с бул. "Никола Вапцаров". Разполагаме с безплатен паркинг, ново професионално татами, съблекални с душ. Инструкторите ни са сертифицирани от Международната Йошинкан Айкидо Федерация със седалище в Токио.


График на тренировките:

Понеделник 19:30-21:00
Вторник 19:30-21:00
Четвъртък 19:30-21:00

За повече информация: http://yoshinkan-bg.org

За мен

Първата група в България, в която официално се тренира и преподава по методиката на Йошинкан айкидо, се сформира през 1993 г. По препоръка лично от основателя на стила Гозо Шиода в България пристига сенсей Антъни Йейтс, 6-ти дан, тогавашен председател на Европейската Йошинкан Айкидо Федерация.

Така се полага началото на първата Йошинкан Айкидо организация в Източна Европа. През същата година групата ни е приета за член на International Aikido Yoshinkan Federation.

Образование

Тренировъчната програма следва общите принципи за спортна подготовка и специализираните изисквания за обучение по айкидо. Повече информация има в съответните секции на сайта ни http://yoshinkan-bg.org.

Коментари

Оценете преподавателя

Влезте с вашия акаунт, за да оцените преподавателя.