Марта Ляскова

Цигулка

Занятия: Индивидуални уроци

Град: София

Опит: 4 год.

Публикувана на: 06 август 2017

 

Контакти: +359 898 897 336
Email: info@musicplay.eu
Адрес: гр.София, ул. "Шандор Петьофи" 55,
Къщата на MUSIC PLAY


Цигулката е уникален инструмент, който с лекота докосва човешката душа. Всеки може да се докосне до магията му и да открие света на музиката, независимо от стила - класически или съвременен, а възрастта или опита нямат значение.
Изпитайте сами невероятното чувство да изсвирите любимите си произведения.

За мен

Марта Ляскова завършва магистърска степен по цигулка през 2009г., в класа на проф. Недялчо Тодоров, а през 2007г. придобива бакалавърска степен в специалност „Инструментално изкуство” - цигулка. Възпитаник е на НУМТИ „Добрин Петков”- гр.Пловдив.

През годините съм работила със цигулари от различни възрастови групи – от малки деца до завършващи средното си образование ученици.

Постижения

Концертирала е като солист и камерен изпълнител. Участвала е в редица представителни концерти на „Академията за Музикално, Танцово и Изобразително Изкуство”. Изнася самостоятелни рецитали и концерти в разнообразни камерни формации – дуо, трио, квинтет и др., и е свирила в съставите на различни камерни и симфонични оркестри.

Има присъдена специална награда за изпълнение на френска камерна музика от Международния конкурс „Музиката и земята” в София.

Участвала e в майсторските класове на проф. Елисавета Казакова, проф. Марио Хосен, проф. Тодор Пелев и проф. Кеворк Мардиросян.

Образование

Много е важно обучението по цигулка да отговаря на индивидуалните нужди на всеки ученик, да развива максимално неговите музикалните заложби и да създава комфорт и желание за развитие.

Коментари

Оценете преподавателя

Влезте с вашия акаунт, за да оцените преподавателя.