Габриела Партовска

пеене

Занятия: Индивидуални уроци

Град: София

Опит: 5 год.

Публикувана на: 30 май 2020

 

Вокалните уроци са в следните подкатегории:
- Поп, рок, R&B пеене - на различни езици.
- Народно пеене
- Джаз стандарти и поп-джаз стил

* Специално внимание се обръща на познаване на тялото, гласовия апарат и всички органи и системи, които са включени в звукообразуването, дишане, постановка, техника на пеене при изпяване на всеки вокал, дикция и правилно изговаряне на думите, сценично поведение и психология на сценичното изкуство.
* Уроците са изцяло адаптирани към онлайн форма на обучение или с удобна локация Център - ул. Беласица 22 (в близост до две метростанции, автобусни линии 101, 74, 82, 77, 285, 85, 86, 60, трамвайни линии 3, 7, 1, 6).
* Уроците са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали, както за любители, така и за желаещите да се развиват професионално.
* Няма ограничение във възрастта!
* Телефон за връзка: 0886597094

За мен

Габи, или както тя най обича да я наричат – Partofsky започва музикалното си стори, когато, още на 4-годишна възраст, се включва в състава на детски хор “Бонка Големанова” в Ботевград. С него тя стъпва на разнообразни празнични, концертни, конкурсни и фестивални сцени… и така цели 10 години. Или по-точно, до момента, в който стартира професионалното си музикално образование в НУИ “Панайот Пипков”, Плевен със специалност “Народно пеене”. Да, Габи още от малка има разностранни интереси и сама казва – “Нещото, което ме прави най-щастлива и удовлетворена, това, което разширява кръгозора ми и разкрива хоризонта пред очите ми, е всеки ден да надграждам себе си с ново умение и знание”. С това послание, което звучи непрестанно в ума ѝ, по-късно сама се научава да свири на укулеле.

През годините си на обучение тя не само успява да се докосне до различните музикални стилове. Те преминават изцяло през нейната емоционална същност и оставят най – ценното, което да предаде нататък. Следващата стъпка от образованието ѝ я води в СУ “Св. Климент Охридски”, със специалност именно “Музикална педагогика”, а като специална дисциплина този път тя се насочва към поп и джаз пеенето. Там Габи развива новата за нея тогава техника на пеене и звукоизвличане в часовете с Етиен Леви, а възрастовата психология за нея се оказва любима педагогическа дисциплина.
Многобройни концертни изяви съпътстват Partofsky. Тя дели една сцена със Стоян Янкулов – Стунджи, Радослав Славчев – Riverman, Венцислав Благоев, Александър Васев, Теди Кацарова и т.н. На сцената тя се качва и с още артистични дейности – водещ на събития, актриса, а също и озвучаващ глас на песнички към анимации на Disney.

С годините, в които се обучава на пеене, Габи усвоява всяка една от методиките на своите преподаватели. Тя успешно извлича и най-малките детайли, за да приложи впоследствие всичко, което е помогнало на самата нея, в развитието и на нейните ученици. “Спомням си движенията, думите, дори мимиките на ръководителката ми в детския хор, която сега е и моя близка приятелка.”
Габи е работила като вокален педагог в детски градини, където придобива опит с най-малките музикални таланти, а също така има богат опит с ученици от крехка тийн възраст до талантливи зрели хора.

Освен развиването на таланта, като не по – малко важен фактор за кариерата на един съвременен изпълнител Partofsky смята и социалните мрежи. В тях тя става същински гуру и именно чрез една от тях се сприятелява с любимия си изпълнител, британския джазмен Anthony Strong.

Постижения

От 2014 до 2020 г. многобройни певчески изяви на една сцена с музикантите:
Любо Киров
Графа
Стоян Янкулов – Стунджи
Радослав Славчев – Riverman
Венцислав Благоев
Александър Васев
Теди Кацарова
Силвия Кацарова
Група Outhentic
Проекта “Кавър”.
Тони
Old-fashioned Trio - гост-изпълнител
Константин Томов
Андреан Стефанов - Андро
Водещ на събития
Актриса в български и американски продукции
Озвучаващ глас на песни към анимации на Disney към Studio Doli.
Превод с адаптация на песни към филми на Disney в студио Doli.

Образование

* Онлайн - чрез видео платформи като Zoom и Google Duo
* Присъствена

Коментари

Оценете преподавателя

Влезте с вашия акаунт, за да оцените преподавателя.