Ралица Ангелова

пеене

Оценка 1.0 (1 коментар(a))

Занятия: Индивидуални уроци

Град: София

Опит: 39 год.

Публикувана на: 05 октомври 2020

 

ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ ПО ПОП И ДЖАЗ ПЕЕНЕ

За мен

ЗАВЪРШИЛА СЪМ НАЦИОНАЛНАТА МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ "ПАНЧО ВЛАДИГЕРОВ" СПЕЦИАЛНОСТ ПОП И ДЖАЗ ПЕЕНЕ СЪС СТЕПЕН МАГИСТЪР. ОТ 1980 ГОДИНА ДО СЕГА СЪМ ЧЛЕН НА ТОНИКА СВ И ФАМИЛИЯ ТОНИКА.ИМАМ БЕЗКРАЙНО ДЪЛЪГ СТАЖ НА ГОЛЯМЯТА СЦЕНА И МНОГО ХИТОВЕ, КОИТО МАЛКИ И ГОЛЕМИ ОБИЧАТ И ПЕЯТ СВЪЛНЕНИЕ И УДОВОЛСТВИЕ. ИСКАМ ДА ОБУЧАВАМ ТАЛАНТЛИВИ ХОРА, КОИТО НЕ САМО ДА ПЕЯТ КАВЪРИ, НО ДА МОГАТ ДА СЪЗДАДАТ СОБСТВЕНИ ПЕСНИ.

Постижения

ТОНИКА СВ И ФАМИЛИЯ ТОНИКА - ПЕСНИТЕ СЕ ЗНАЯТ!

Образование

ЕДИН ПЕВЕЦ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ИЗГЛЕЖДА
КРАСИВ,БЕЗГРИЖЕН И ВЕСЕЛ НА СЦЕНАТА, ТОЙ ТРЯБВА ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА НАУЧИ МНОГО, МНОГО НЕЩА. ТРЯБВА ОСВЕН ТАЛАНТ, ДА УЧИ ВОКАЛНА ПОСТАНОВКА,СПЕЦИАЛНО ПРАВИЛНО ДИШАНЕ, ДА СИ НАУЧИ РЕПЕРТОАРА,ДА ПРИДОБИЕ ПОДХОДЯЩО СЦЕНИЧНО ПОВЕДЕНИЕ, ДА СЕ НАУЧИ КАК ДА КОНТАКТУВА С ПУБЛИКАТА, ДА ЗНАЕ ДА ЧЕТЕ НОТИ, ЗА ПРЕПОРЪЧВАНЕ Е ДА УЧИ ПИАНО, ДА НАУЧИ МИКРОФОННАТА ТЕТНИКА, ДА Е ПОДХОДЯЩО ОБЛЕЧЕН И МНОГО ДРУГИ ПОДРОБНОСТИ, КОИТО ВЪЗНИКВАТ В ПРОЦЕСА НА РАБОТА. ТОВА НЕ СЕ НАУЧАВА ЗА ЕДИН ДЕН. А ТРЯБВА ПОСТОЯННО И ПОСТЕПЕННО ОБУЧЕНИЕ.
БИХ СЕ РАДВАЛА, АКО МОГА ДА ПРЕДАМ СВОЯ ОПИТ НА МЛАДИ ТАЛАНТЛИВИ ХОРА. ПОВЯРВАЙТЕ, ЧОВЕК ВИНАГИ ТРЯБВА ДА ПОЧЕРПИ ОТ ОПИТА НА ТЕЗИ ПРЕДИ НЕГО. ОЧАКВАМ ВИ! :)

Коментари

05.10.20, 01:00 каза:

Оценка 1

Не се записвайте при тази жена, тя е ИЗМАМНИЦА и ТЪРГАШКА!!!
1. В в счетоводната книга на читалището, в което преподава лъже за цената на уроците.
2. На първия ,,урок” (прослушване) в рамките на 15 Мин, в което ти казва, че можеш да пееш страхотно и да дойдеш пак.
3. На втори урок ти казва, че това прослушване струва 27 лв!!! Започва да те изпитва дали имаш тонален слух, без да ти е преподава каквото и да е било в тази връзка!!!!!!!! Нито тя самата да даде пример как се прави и нито казва какъв е смисъла на упражнението! След като не се справиш ти казва ,,нямаш никакъв талант’’! И допълва:
,,Нямало смисъл просто да ти вземам парите, обаче трябва да ми платиш 25 лв за този урок и още 27 лв за 15 минути прослушване от миналия път.’’
Да не говорим, че упражнението се проведе в малка стаичка, до която танцуваха народни танци. Това било временно, но е нарушение на условията по време на урока.
Моят опит показва, че това НЕ Е ПРОФЕСИОНАЛИСТ.
Не се оставяйте да ви мамят и да ви говорят, за липса на талант, докато ви вземат парите.
Всичко начало е трудно, а всичко е въпрос на желание, мотивация, ТРУД, подходящи учебни пособия и МЕНТОРИ с класа във всяка сфера.
Р. Ангелова не е професионалист, 1 звезда е предостатъчна !!!


Оценете преподавателя

Влезте с вашия акаунт, за да оцените преподавателя.