Надя Колева

пеене

Занятия: Индивидуални уроци

Град: София

Опит: 36 год.

Публикувана на: 11 март 2020

 

Преподавам уроци по пеене - вокална работа и солфеж, подготовка за кандидатстване в музикални школи, музикални училища и вузове. Цената е по договаряне в зависимост от желаното ниво на подготовка.
тел.: 0879010165

За мен

НАДЯ КОЛЕВА – сопран

Завършва Музикалната Академия в гр.Пловдив, специалност пеене при Р.Кошерска.Специализира пеене в Оперната студия при проф.Ил.Йосифов и Ирина Щиглич-интерпретация.1997г.специализира при проф.Ш.Леман-Германия.
Работи в Софийска опера от 2000г.Гастролира в оперните театри на Русе, Пловдив,Ст.Загора.Пее партиите на Памина, Блонда,Деспина,Сузана,Папагена,-Моцарт;Норина,Адина-Доницети;Джилда,Оскар-Верди.Участва в камерна формация с рък.Ирина Щиглич-изнася камерни концерти с произведения от Бах,Моцарт,Росини,Шуберт,Чайковски.1998-99г.записва песни от Шуберт,Лист,Менделсон за фонда на БНР.Има записи в Златния фонд на БНТ.Концертира в България,Испания,Австрия,Германия.Участва във фестивалите “Мартенски муз.дни”,”Музика Нова”,”Салон на изкуствата”,”Аполония”,”Варненско лято”,”Европейски муз.фестивал”,”Софийско лято”.В продължение на 5 години е член на журито на оперния конкурс в гр. Карлово. Работи с изтъкнати музиканти България и чужбина – Гена Димитрова, Иван Димов,Видин Даскалов,Георги Димитров, Пламен Джуров, Пламен Карталов, Марк Кадин, Аапо Хакинен,Арон Аронов и др.

Коментари

Оценете преподавателя

Влезте с вашия акаунт, за да оцените преподавателя.