Силвия Иванова

Рок / Поп Акустична Китара

Занятия: Индивидуално и групово

Град: София

Опит: 11 год.

Публикувана на: 12 октомври 2020

 

Уроци по китара, укулеле и пеене за начинаещи и напреднали на възраст от 6 до 66 години. Уроците са подходящи за всички, които имат желание да се научат.Колко бързо ще стане това, зависи главно от желанието и упоритостта на ученика. Уроците включват: запознаване с устройството и произхода на китарата; нотна грамотност; развиване на музикален слух; усвояване на различни техники на свирене – пръсти и перо; нотен материал съобразен с интересите на ученика; строеж на акорди и акомпаниране; свирене в различни формации с учител и други ученици и много още.

Уроците се провеждат онлайн прзе Zoom или в град София, жк. "Люлин" 10 близо до метростанция Западен парк.Възможна е смесена форма на обучение - онлайн и на живо.

ЗА КОНТАКТИ: тел: 0885 188 941;
е-mail:sisguitarworld@gmail.com;
https://www.facebook.com/SisGuitar/

За мен

Силвия Иванова е родена в град Разград. Като дете има разностранни интереси и взема уроци по музика, изобразително изкуство и спорт. Още от малка обича да пее, а в последствие започва да свири на китара, барабани и пиано. Музикалното си обучение започва в школа към местното читалище, а след завършване на гимназията решава да се занимава професионално с класическа китара. Следва интензивна подготовка по пиано и солфеж при Цена Симеонова и на следващата година записва "Музикална педагогика" в СУ "Св. Климент Охридски", където учи класическа китара при Проф. Панайот Панайотов. А през 2010г. завършва магистърска степен "Педагогика на обучението по класическа китара" в СУ "Св. Климент Охридски".
С преподаване започва да се занимава през 2009г. тогава прави първата си школа по китара "GuitarWorld" в жк. Люлин, която продължава дейността си и до днес. А през 2010г. открива школа и към Читалище "Христо Ботев-1917". Много ученици от двете школи се представят успешно на редица концерти, конкурси и фестивали и са носители на много награди.

Образование

Уроците включват:
- запознаване с устройството и произхода на китарата (укулеле);
- усвояване на различни техники на свирене – пръсти и перо;
- нотна грамотност;
- нотен материал съобразен с интересите на ученика;
- строеж на акорди и акомпаниране;
- акомпаниране;
- умения за свирене по слух и импровизация;
- развитие на музикален слух и вадене на музика по слух;
- свирене в различни формации с учител и други ученици.

Програмата за любители, желаещи да се научат да свирят различни стилове е съобразена с техните желания и интереси, но въпреки това е много добре систематизирана, за да даде на ученика желани резултати в по-кратък период.

Подготовка на ученици за кандидатстване в средните и висши музикални училища е строго систематизирана, но въпреки това дава възможност на ученика да избере предпочитани произведения от дадена епоха. Уроците включват засилена подготовка по солфеж, елементарна теория на музиката, работа върху гами и етюди, тънкости и похвати при изучаването на всяко произведение.

Програмата за любители, които желаят да се научат да свирят и пеят любими песни е изцяло насочена към усвояване на акордово свирене – strumming и arpeggio и едновременно пеене и свирене.

Коментари

Оценете преподавателя

Влезте с вашия акаунт, за да оцените преподавателя.