Помощ

Общи

Как да кача снимка на профила си?

В новосъздадения си профил кликнете на "Промени снимка на профила" и попълнете формата за качване на снимка.


Какво е "Деактивирай акаунт"?

Ако временно не желате да ползвате нашите услуги, можете да деактивирате своя акаунт като кликнете "Деактивирай Акаунт" в страницата "Акаунт" на Вашия личен Профил. За ваше удобство ще съхраняваме Вашата информация и профил на нашия сървър за 6 (шест) месеца от датата на деактивация. Ако не сте активирали Вашия профил в този срок, Читалището си запазва правото да изтрие Вашия Профил и всякаква лична информация, която сте въвели (Виж Конфиденциалност в Общите Условия).


Какво е "Изтрий акаунт"?

Използвайте тази опция, ако желаете да премахнете изцяло акаунта си от сайта. Моля, имайте предвид, че това действие е необратимо.

Ученици

Кога е нужно да се регистрирам?

Регистрация се изисква, ако желаете да се свържете с частен Преподавател или Школа. Всички услуги на сайта са безплатни..


Как да се свържа с Учител или Школа?

След успешно завършена регистрация на сайта, кликнете на "Свържи се с този Учител" и попълнете формата за лично съобщение. Учителят / Школата ще получи известие с Вашето съобщение.


Какво е "Оценка" и кога се поставя?

В Читалището Учениците оценяват Учителите! Оценката на даден Учител или Школа е събирателната от всички оценки поставени от техни клиенти. Оценката се поставя след като поне един урок е проведен и Ученика може да опише своите впечатления от нивото на Преподавателя под формата на коментар. (Виж условията за публикуване на коментари).

Частни преподаватели (учители) и школи

Как да се регистрирам?

Можете да се регистрирате Chitalishteto.com като кликнете на "Регистрирайте се" и попълните формата за регистрация за Частни преподаватели. Ако искате да се регистрирате като юридическо лице попълнете Вашият ЕИК в съответното поле.


Как да публикувам обява?

За да публикувате обява е нужно първо да се регистрирате в Chitalishteto.com. След успешна регистрация и активация на Вашия акаунт, влезте с Вашето потребителско име и парола в сайта. За да публикувате нова обява, щракнете върху бутона "Създай Обява" и попълнете формата за публикуване на обяви.


Колко се плаща за обява?

Всички услуги на Chitalishteto.com са безплатни.


Колко време са валидни обявите ми?

Валидността на всяка от обявите Ви е 14 дни. След този срок обявата ви става невидима за други потребители. За да подновите обявата си, изберете опцията "Моите Обяви" в Потребителския Ви профил, кликнете "Редактирай" на желаната обява и натиснете "Запази", за да обновите и публикувате обявата (не е нужно да променяте нищо по нея).


Какво съдържа моят профил?

Информация
Тук можете да публикувате текст по ваш избор. Лично мото, линк към Вашия личен сайт, любим цитат и т.н.
Галерия
Това е Вашата виртуална галерия от снимки. Тук можете да качвате снимки, всяка с размер до 3 MB.
Аудио & Видео
Имате видео с ваша изява, или кратък рекламен клип? Можете да го публикувате тук. За целта трябва да притежавате авторски права върху материала, да бъде публикуван в вашия сайт или в Youtube. Следвайте инструкциите за Embed Video на сайта на Читалището.

Как да напиша успешна обява?

Нашият опит показва, че учениците предпочитат добро описание на уроците. Обикновено те се интересуват от детайли като:

  • къде се провеждат уроците / курса.
  • продължителност и цена на урока / курса, както и различни варианти за продължителност, цена и честота на посещенията.
  • имате ли помещение за провеждане на уроци (при някои инструменти, например барабани, пиано, може ли да се използва вашият инструмет за уроците).
  • ден от седмицата и/или времената, в които бихте могли да преподавате.
  • кратко описание на Вашите методи, както и учебници или школи, от които преподавате.


Как да редактирам или изтрия публикувана обява?

Можете да редактирате или да изтриете вече публикувана обява лесно и бързо, използвайки страницата "Моите Обяви".